latinica  ћирилица
27/07/2024 |  15:30 ⇒ 17:25 | Аутор: РТРС

Додик: Уз подршку Србије учинићемо много више за грађане Дрвара (ВИДЕО)

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је видео поруком Дан општине Дрвара руководству, представницима локалних институција и грађанима Дрвара.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

- Драга начелнице Душице, уважена предсједнице општинског вијећа госпођо Крнета желим да вама и вашим грађанима општине Дрвар честитам дан Општине. Увијек то прилика да се окупе пријатељи прије свега, и да се са пријатељима подијеле успјеси из прошлости и наравно планира будућност - рекао је Додик.

Навео је да је њихов тим и ангажовање од пресудног значаја за развој општине Дрвар.

- У свему томе увијек сте имали подршку и мене лично, и као предсједника Републике и Владе и инстистуција Републике Српске. Треба да урадимо много више за грађане Дрвара и то желим да урадим - поручио је Додик и додао да ће то и учинити "са браћом из Србије".

Показаћемо, додаје Додик, да можемо да људима обезбиједимо стабилан живот.

- Дрвар је не само једна локална заједница, она је за нас емоција, коју желимо да на прави начин покажемо кроз подршке вашим пројектима. Нисам у могућности да будем с вама, то ми је жао. Волим да дођем у Дрвар, али неке обавезе које сам преузео раније нису ми дозволиле овај пут, зато драга начелнице, предсједнице вијећа, вама и свим грађанима још једном општине Дрвар још једном желим да честитам ваш дан. Живи и здрави били - поручио је Додик.