latinica  ћирилица
25/05/2024 |  16:48 | Аутор: СРНА

ША фест 26. и 27. јула

Бројна домаћа, регионална и страна имена наступиће на Меморијалном фестивалу ША фесту, који ће бити одржан 26. и 27. јула у Приједору.
ША фест (Уступљена фотографија) -
ША фест (Уступљена фотографија)

- Овај Фестивал није само одавање почасти, то је искра која запали креативност и заједништво, позивајући све генерације да заједно граде мостове преко генерацијских и културних разлика - поручио је ША Фест тим.

У Љетној башти у ША Лајв 26. јула наступиће Партибрејкерси, Буч Кесиди, Саншајн, Ехо Радар и Артан Лили, а 27. јула Дубиоза колектив, Едо Мајка, Атеист Реп и Грин Булз.

У Електро парку, зони фестивала у Старом граду наступиће, између осталих, свјетски познати диџејеви - Александар Ковалски, Иан Пули, Данијел Кевић.

У оквиру фестивала биће организован и позоришни програм - Арт кутак, програм за најмлађе и анти-стрес зона.

Организатори позивају љубитеље музике да прате објаве на друштвеним мрежама како би на вријеме обезбиједили улазнице за овогодишње окупљање и сазнали детаље Фестивала.

ША Фест и ове године подржава град Приједор, дугогодишњег пријатељ и покровитељ фестивала.

Фестивал је посвећен приједорском ликовном умјетнику и музичару Далибору Поповићу Микши. Приход од фестивала усмјерава се у истоимену фондацију која подржава талентоване умјетнике и њихов ауторски рад.