latinica  ћирилица
27/07/2024 |  12:24 | Аутор: РТРС

Трећег дана "Ша феста" наступили Партибрејкерси, Саншајн, Артан Лили, Ехо Радар...

Након Рамба Амадеуса, стендап комичара Неше Бриџиса и бенда Буч Кесиди, треће вечери петог Меморијалног фестивала "Ша фест", у Љетној башти у Приједору, наступило је пет музичких група. У "Електро-парку" у Старом граду, наступили су и ди-џејеви.
ША Фест - Фото: РТРС
ША ФестФото: РТРС

У "ША лајв" зони наступили су Партибрејкерси, Саншајн, Артан Лили, Бигру & Паја Кратак и приједорски Ехо Радар. Посјетиоцима "Ша феста" ово је јединствена прилика за добру забаву, музику и дружење.

Домаћи бенд Ехо-радар на фестивалу учествује други пут.

- Публика је сјајна. Увијек нас подржавају као локални бенд, а и све остале бендове који долазе са стране. Приједор је жељан нове, интересантне музике. Сваки пут је све боље - рекао је члан ове групе Марко Дивјак.

Вечерас, задње фестивалске вечери, требало би да наступе Дубиоза Колектив, Едо мајка, Атеист реп, Грин-булз и Мадерфанки.

"ША фест" је меморијални фестивал посвећен приједорском умјетнику и музичару Далибору Поповићу Микши. Одржава се у Приједору, а приход од фестивала усмјерава се у истоимену фондацију која подржава талентоване умјетнике и њихов ауторски рад.