latinica  ћирилица
25/05/2024 |  08:28 ⇒ 12:07 | Аутор: РТРС

Горјели камиони и бензинска пумпа у Трну; Повријеђено једно лице (ФОТО/ВИДЕО)

У раним јутарњим часовима на релацији Бањалука - Лакташи догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовала два камиона.
Изгорјела пумпа у Клашницама - Фото: РТРС
Изгорјела пумпа у КлашницамаФото: РТРС

Возач камиона је изгубио контролу над возилом, ударио у камион који је био паркиран поред бензинске пумпе, након чега је паркирани камион ударио у објекат пумпе, јавио је наш репортер.

- У току је увиђај на лицу мјеста соабраћајне незгоде која се се догодила јутрос око 03.40 часова у мјесту Трн, на путу регистрованом за саобраћај моторних возила, а у којој је учествало лице А.К. из Приједора које је управљало теретним возилом са прикљуцним возилом, а које је ударило у паркирано треретно возило са прикључним возилом - саопштила је полиција.

Из Универзитетског клиничког центра Републике Српске огласили су се о стању возача камиона А.К. из Приједора који је повријеђен у несрећи која се ноћас догодила у Трну.

Како су навели, А.К. је у раним јутарњим часовима примљен у Ургентни центар Универзитетског клиничког центра Српске.

- Пацијент је тренутно на опсежним дијагностичким прегледима, свјестан, оријентисан, стабилног здравственог стања - навели су из УКЦ-а за РТРС.

Из УКЦ-а додају да ће детаљне информације о стању пацијента бити познате након завршене дијагностичке обраде

Потпуно су изгорјела два камиона, а пожар је захвтио и дио безнзинске пумпе.

Пожар је угашен, а саобраћај на овом дијелу пута је обустављен и преусмјерен на алтернативне правце док се не заврши полицијски увиђај.