latinica  ћирилица
27/07/2024 |  11:51 | Аутор: banjaluka.net

Тривић: Станивуковић и Золак изгубили компас

Најава смјене Жељка Раљића са позиције извршног директора бањалучког Водовода показује да су Драшко Станивуковић и његов гинеколог Золак потпуно изгубили компас. Смјењивати човјека који је један од ријетких у Водоводу који зна радити свој посао, док се истовремено у том предузећу запошљавају Станивуковићеви страначки полтрони, представља школски примјер безобразлука - рекла је Јелена Тривић, предсједница Народног фронта.
Јелена Тривић - Фото: РТРС
Јелена ТривићФото: РТРС

Она каже да су Жељко Раљић и други чланови бањалучког СДС-а прије четири године “предано радили да Игор Радојичић не обнови мандат градоначелника“, те да они тада “сигурно нису ни сањали да ће Станивуковић постати три пута гори од Радојичића“.

- Још једном ћу поновити да ћемо након што у октобру “истјерамо“ Станивуковића и разноразне миладе и дриниће из Градске управе, формирати тим најквалитетнијих људи из Српске демократске странке, Народног фронта, Покрета за правду и ред и покрета Бањалука зове. Тај тим ће у наредним годинама водити Град Бањалуку, а први задатак истог ће бити обрачун са тајкунима - закључила је Јелена Тривић.