latinica  ћирилица
22/05/2024 |  14:22 ⇒ 14:23 | Аутор: СРНА

Шолаја: Вријеђајући друге, Мехмедовић очекује да се не прича о њему и његовом ратном ангажману

Предсједница Актива жена СНСД-а Душица Шолаја изјавила је да вријеђајући друге, Шемсудин Мехмедовић очекује да се не прича о њему и његовим ратним ангажманима.
Душица Шолаја - Фото: РТРС
Душица ШолајаФото: РТРС

Шолаја је нагласила да Мехмедовић очигледно веома бурно регује када га подсјете на писање америчких медија о њему и његовом ратном ангажману и умјесто да пошаље деманти тим листовима, у својој бурној реакцији вријеђа и етикетира све редом понашајући се као да о њему не пишу два велика америчка гласила већ локалне новине на бази трачева.

У недостатку аргумената, указала је она, Мехмедовић иде дотле да износи личне увреде и неистине, како би скренуо причу са истине о себи.

- Неистине изнесене на рачун Жељке Цвијановић свакако неће довести до тога да се заборави оно што је о Мехмедовићу објавио "Вашингтон пост" и "Њујорк тајмс". Напротив, само је појачао негативан утисак о себи када је српски народ у питању - нагласила је Шолаја за Срну.

Поводом његове изјаве да је српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић била, како каже, конобарица, док је он проводио законе, Шолаја је истакла да увреде на рачун било које жене и било којег занимања су испод свих цивилизацијских достигнућа.

- Прије него што понови своје увреде, могао би да покуша да пошаље деманти наведеним листовима, који то неће објавити из једноставног разлога који је и њему познат - јер је истина - констатовала је Шолаја.