latinica  ћирилица
21/05/2024 |  09:16 ⇒ 09:17 | Аутор: ТАНЈУГ

Фудбалери Црвене звезде и Војводине вечерас играју за трофеј Купа Србије

Фудбалери Црвене звезде и Војводине састају се вечерас од 20.15 сати на новоизграђеном стадиону "Лагатор" у Лозници у финалу Купа Србије.
Пахар Купа Србије - Фото: илустрација
Пахар Купа СрбијеФото: илустрација

Београдски црвено-бијели желе да наставе сјајан низ и освоје четврту узастопну дуплу круну, укупно 28. Куп у историји, док ће Новосађани покушати да направе изненађење и трећи пут подигну трофеј.

- Пред нама је финале Купа Србије, бићемо припремљени за све ситуације, па и једанаестерце - изјавио је Звездин тренер Владан Милојевић.

Он није желео да открије колико ће се бонус играча наћи на терену у финалу. Навео да очекује добру атмосферу на стадиону "Лагатор".

- Сјајно је што можемо да се похвалимо новим стадионима у Лозници, Зајечару и Лесковцу, свака част на томе држави и Фудбалском савезу Србије. Биће нам част да играмо на тако лепом здању - закључио је Милојевић

Тренер Војводине Божидар Бандовић истакао је да су свјесни да ова генерација може да буде уписана у историју.

- Морамо да будемо фокусирани на терен, а не резултат, вјерујем у играче и ту сам да их подржим кад направе грешке. Морамо да будемо фокусирани на то шта ћемо да радимо. Трофеј би био значајан за клуб. Звезда је фаворит, велики клуб са пуно трофеја, али даћемо све од себе - рекао је Бандовић.