latinica  ћирилица
19/05/2024 |  15:43 ⇒ 15:48 | Аутор: sputniknews.com

Влаховић се опростио од сада већ бившег тренера Масимилијана Алегрија (ФОТО)

Српски репрезентативац и најбољи фудбалер Јувентуса Душан Влаховић емотивном поруком опростио се од, сада већ бившег тренера, Масимилијана Алегрија.
Душан Влаховић (Фото: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO) -
Душан Влаховић (Фото: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO)

Италијан је освојио Куп Италије побједом над Аталантом, где је једини погодак постигао управо Влаховић. Послије тога, "стара дама" из Торина захвалила се Алегрију на сарадњи.

Није српски ас заборавио како га је дочекао Масимилијано након трансфера из Фиорентине у Јувентус.

Зато и не чуде крупне ријечи које је ковертирао на адресу искусног стручњака који није успио да пронађе добитну формулу на терену и буде конкурентан Интеру у трци за Скудето, као ни на европској сцени.

Трофеј КУпа Италије био је премали да би славни клуб из Торина и Алегри наставили руку под руку.

      View this post on Instagram

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

- Битно је знати како да ас каже хвала онима који су вас дочекали као дјечака и помогли вам да постанете мушкарац. Мистер, хвала на свему - навео је на друштвеним мрежама Душан Влаховић, ког прати преко два милиона људи.

Два кола пре краја Јувентус је сменио Алегрија и екипу ће до краја сезоне водити његов помоћник и бивши дефанзивац тог клуба Пауло Монтеро.

Није тајна да је "стара дама" понудила двогодишњи уговор Тијагу Моти, који је с Болоњом направио чудо и увео је у Лигу шампиона. Помиње се годишња плата у износу од 3,2 милиона евра, али још нема договора о сарадњи.