latinica  ћирилица
12/05/2024 |  15:55 ⇒ 16:18 | Аутор: РТРС

Наступима свјетски познатих ди џејева обиљежен Дан Европе (ФОТО)

Са готово 30 сати Лајв ди џеј програма уз наступ 19 извођача у четири града на четири догађаја обиљежен је Дан Европе.
"Одувијек у срцу Европе" - Фото: Уступљена фотографија
"Одувијек у срцу Европе"Фото: Уступљена фотографија

Офис Европске уније у БиХ у сарадњи са фестивалима "Freshwave", "Garden of Dreams", "From Herz With Love" и агенцијом "Zeus Agency" у суботу, 11. маја организовао је поводом обиљежавања Дана Европе 2024 под крилатицом "Одувијек у срцу Европе", наступе свјетски познатих ди џејева у Бањалуци, Мостару, Сарајеву и Тузли.

Незаборавно вече уз фантастичне наступе извођача: Оxиа на Кастелу у Бањалуци, Henry Saiz у Сарајеву на платоу испред Позоришта младих, Musumeci у Омладинском културном центру Абрашевић у Мостару, Ниплпипл на Соном тргу у Тузли, остаће упамћено као посебно и јединствено јер још се у БиХ није десило да се, потпуно синхронизовано, четирти догађаја одрже у четири града истим поводом.

Раме уз раме са свјетским звијездама на овим догађајима наступили су и најбољи артисти из БиХ After Affair, Nebs Jack, Андреј Јелић и многи други, а улаз на све догађаје био је бесплатан.

"Одувијек у срцу Европе" (Фото: Уступљена фотографија)

Дан Европе најважнији је празник Европске уније који се традиционално обиљежава са грађанима широм БиХ те је организација ових догађаја који су се одржали симултано у четири града резултат сарадње и преданости поменутих музичких фестивала и организација из БиХ, који су уз подршку Европске уније публици омогућили догађаје који славе слободу, различитост и заједништво.

Спајајући ове вриједности под један бедем млади из БиХ, окупљени око четири организације, послали су на најбољи начин исту поруку Европи коју она шаље нама, а то је да - можемо заједно!

Одувијек у срцу Европе!