latinica  ћирилица
03/03/2024 |  17:51 ⇒ 20:00 | Аутор: РТРС

Састанак у Требињу: Велики број ОО СНСД већ може прогласити побједу (ВИДЕО)

Велики број општинских одбора СНСД-а већ сада би могао да прогласи изборну побједу, јер се на терену потврђује да је СНСД водећа партија и да људи препознају оно што је до сада урађено, речено је након састанка чланова Извршног комитета СНСД-а са представницима Градског одбора у Требињу.
Игор Додик, Мирослав Бојић и Срђан Амиџић са представницима СНСД Требиње -
Игор Додик, Мирослав Бојић и Срђан Амиџић са представницима СНСД Требиње

Да СНСД има политичку снагу и енергију, чланови Извршног комитета странке увјерили су се, кажу, и у Требињу. Највећи понос странке су многобројни чланови који константно раде на партијском резултату.

Генерални секретар СНСД-а Срђан Амиџић рекао је да би велики број општинских одбора ове странке већ сада могао да прогласи изборну побједу, да је такво реално стање и да ће наставити заједнички да раде на томе.

Потпредсједник СНСД-а Мирослав Бојић најавио је појединачне разговоре како би разрадили све детаље и спремно дочекали локалне изборе.

СНСД-е ће настојати да ове године увећа и ојача своје капацитете пријемом нових чланова, али и бољом организацијом на терену. Задатак Градских одбора је рјешавање појединих проблема у општинским и мјесним одборима.

Организациони секретар СНСД-а Игор Додик рекао је да је идеја да се наредних мјесеци константно обилазе општински и мјесни одбори и да буду доступни свима.

Он је истакао да су у СНСД-у опредијељени да се посвете сваком мјесном одбору, појединцу, страначком раду и да им буду на услузи.

Предјседник Градског одбора СНСД-а Требиње Лука Петровић рекао је да су чланови Извршног комитета СНСД-а упознати са обимом и радом градске организације СНСД-а у Требињу, наводећи да постоје 43 мјесна одбора, те активи младих, жена и пензионера.

Он је навео да ових дана комуницирају са члановима, симпатизерима и грађанима који желе да чују шта је урађено до сада и шта ће бити урађено у наредном периоду.

На састанку у Требињу било је ријечи и о партијској организацији и раду на терену, а о кандидатима за предстојеће локалне изборе ускоро ће се огласити градски и општински одбори.