latinica  ћирилица
26/11/2023 |  08:52 ⇒ 12:44 | Аутор: РТРС

Ковачевић: Хелез убједљиво највећи дилетант у историји политичке сцене у БиХ

Делегат српског народа у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Радован Ковачевић рекао је да је тешко и замислити већи примјер дилетантизма од тога да било ког министра одбране у мјесец дана два пута званично демантује Обавјештајно-безбједносна агенција.
Радован Ковачевић - Фото: РТРС
Радован КовачевићФото: РТРС

Ковачевић је навео да је министар одбране у Савјету министара Зукан Хелез брука и срамота и да је успио у, истина тешкој конкуренцији, да се истакне као убједљиво највећи дилетант у историји политичке сцене у БиХ.

- Други и озбиљнији проблем је тај што је он спреман платити сваку цијену по лични интегритет и углед, уколико тако нешто уопште постоји када је он у питању, како би нанио штету угледу и позицији Републике Српске - написао је Ковачевић на друштвеној мрежи Икс.

Ковачевић је додао да су лажи које Хелез упорно пласира о Републици Српској дио шире кампање припрема за обрачун са Републиком Српском.

- Република Српска је спремна и одбраниће се од сваког напада. Истином, вољом и љубављу свог народа. Српска ће побиједити - нагласио је Ковачевић.