latinica  ћирилица
18/10/2024 |  16:55 ⇒ 17:29 | Аутор: СРНА

Позив грађанима да подрже филм о Бањалуци на Свјетском такмичењу (ВИДЕО)

Туристичка организација Бањалуке позвала је грађане да гласају за филм о Бањалуци у такмичењу за награду "Избор људи" престижног Међународног комитета фестивала туристичког филма.
"Разгледница из Неодољиве" (Фото: ТО Бањалука) -
"Разгледница из Неодољиве" (Фото: ТО Бањалука)

Бањалучанима је упућен позив да подрже филм "Разгледница из Неодољиве" у којем су приказани туристички потенцијали урбаних и руралних дијелова Бањалуке.

Из Туристичке организације града Бањалука навели су да грађани имају прилику још данас да гласају за свој омиљени туристички спот.

Међународни комитет фестивала туристичког филма, основан 1989. године, окупља међународне корпоративне и туристичке филмске фестивале на најпрестижнијој иницијативи за додјелу награда и признања за туристичке рекламе, промотивне и видео-снимке на друштвеним медијима.

Такмичење ће дефинисати најбоље свјетске филмове о туризму године, награђене на ексклузивној додјели Свјетске филмске награде за туризам, церемонији која слави најефикасније туристичке видео-снимке и креативне таленте који стоје иза њих.

Добијање најважније награде у индустрији видео-маркетинга за путовања је синоним за престиж, признање и видљивост, истакли су из Туристичке организације Бањалуке.

Заинтересовани могу гласати ОВДЈЕ.