latinica  ћирилица
04/10/2024 |  10:31 ⇒ 10:37 | Аутор: СРНА

Лазић: Побиједиће напредак и развој Бијељине

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајло Лазић и одборнички кандидати странке поручили су да ће на изборима 6. октобра побиједити напредак и развој Бијељине.
Микајло Лазић - Фото: СРНА
Микајло ЛазићФото: СРНА

- Нећемо чекати да прилике дођу, ми ћемо их стварати, а оне које се нађу пред нама ћемо искористити за напредак и развој наше Семберије. Засукаћемо рукаве и кренути са послом већ од 7. октобра, да створимо бољу Бијељину и Семберију за нашу дјецу - рекао је Лазић.

Кандидати СНСД-а су у разговору и дружењу са становницима мјесних заједница Соколски дом, Галац и Центар истакли да је ново руководство странке у Бијељини остало досљедно концепту сарадње и смањењу подјела међу народом, саопштено је из Градског одбора СНСД-а.

- Протекли период смо искористили да представимо наше идеје и планове, а наредни период ћемо искористити да те идеје реализујемо. Изборна кампања се завршава, али наш посао тек почиње - истакао је Лазић.

Носилац одборничке листе СНСД-а Бојан Савић захвалио је грађанима на континуираној подршци и оцијенио да је народ Семберије препознао Лазићеву доброту.

- Имамо прилику да Бијељина доживи експоненцијални раст, да урадимо оно што нисмо свих ових година, да искочимо из политичке демагогије, популизма и да уведемо политику стручности и резултата. Овај човјек ће то урадити - поручио је Савић.

Одборнички кандидат СНСД-а Александар Ђурђевић истакао је да је Бијељина пред прекретницом, да грађани имају јединствену прилику и да би волио да живи у граду у ком је градоначелник Микајло Лазић.

- Лазић је успјешан менаџер са богатом каријером и више од 10.000 операција иза себе. Њему ова функција не треба да би се остваривао и ако њега изаберемо, ми добијамо, а ако се деси супротно, о чему нећу ни да размишљам, мислим да Бијељина губи - рекао је Ђурђевић.

Одборнички кандидат Љубинко Петковић изразио је наду да ће се народ Семберије, како каже, коначно сабрати и престати да се дијели, уз оцјену да ће уз Лазића као градоначелника у Бијељини доћи ново вријеме.

Одборнички кандидат Тамара Кнежевић позвала је суграђане да подрже Лазића и носиоца одборничке листе СНСД у Бијељини Бојана Савића, истичући да је поносна на овог младог човјека чије идеје одишу креативношћу и патриотским духом.