latinica  ћирилица
04/10/2024 |  09:36 ⇒ 09:36 | Аутор: СРНА

СПС: Средства за завршну трибину усмјерили у хуманитарне сврхе

Социјалистичка партија Српске неће организовати завршну трибину пред предстојеће изборе, а средства за ову намјену биће преусмјерена у хуманитарне сврхе да би помогли онима којима је најпотребније.
Социјалистичка партија Српске - Фото: РТРС
Социјалистичка партија СрпскеФото: РТРС

- Ова одлука је донесена у духу наше политике, јер сматрамо да "за Српску треба имат' душу". Наша партија се води принципима солидарности, заједништва и бриге за сваког човјека. У овом тренутку, сматрамо да је важније пружити помоћ суграђанима и показати да су људскост и емпатија изнад политичке промоције - саопштено је из СПС-а.

У СПС-у тврде да су увијек посвећени очувању достојанства сваког грађанина Републике Српске, посебно у тренуцима када многи пролазе кроз тешке животне околности.

- Овом одлуком желимо послати јасну поруку да СПС није само политичка снага, већ партија која слуша и дјелује у интересу свог народа. Вјерујемо да права политика почиње тамо гдје су потребе људи на првом мјесту - тврде у СПС-у.

Из странке поручују да су хуманитарне активности само један од начина на који показују своју приврженост истинским вриједностима.

- Захваљујемо свим нашим симпатизерима и гласачима за подршку и позивамо их да заједно са нама, кроз солидарност и одговорност, учинимо нашу Републику Српску бољим и хуманијим мјестом за живот - нагласили су у СПС-у.