latinica  ћирилица
03/10/2024 |  12:45 ⇒ 13:05 | Аутор: СРНА

Пале: Шкипина донирао медицинске униформе запосленима у Дому здравља

Кандидат за начелника општине Пале Дамјан Шкипина донирао је данас униформе за здравствене раднике и немедицинско особље Дома здравља "Стана Томић".
Дамјан Шкипина донирао униформе за здравствене раднике и немедицинско особље - Фото: СРНА
Дамјан Шкипина донирао униформе за здравствене раднике и немедицинско особљеФото: СРНА

Шкипина је изразио наду да ће се овакве и сличне активности наставити и у наредном периоду с циљем побољшања рада свих установа, укључујући и Дом здравља.

- Захвалност фирми `Мраз`, која је помогла да се овај пројекат реализује, односно да радници Дома здравља добију донацију - рекао је Шкипина новинарима.

Он је нагласио значај радника Дома здравља, наводећи да они морају имати посебан статус на Палама.

- Знамо колико се труде и раде и колико морају бити у одређеним тренуцима сабрани, колико се жртвују за сваког од нас. Због тога према њима морамо бити посебно дарежљиви - навео је Шкипина.

Директор Дома здравља "Стана Томић" на Палама Иван Шарац истакао је значај дониране опреме, наводећи да медицински радници некада у току дана због природе посла морају мијењати униформе.

- Ово нама много значи и у будућности ћемо имати удобнији рад. Захваљујем се народном посланику и кандидату за начелника општине Пале Дамјану Шкипини, без којег овај пројекат не би био реализован - истакао је Шарац.