latinica  ћирилица
03/10/2024 |  11:51 ⇒ 11:57 | Аутор: РТРС

Короман: Одлучно ка побједи

Предсједник ОО СНСД Пале Бранко Короман поручио је да ова странка самоувјерено иде у сусрет изборном дану, одлучна да оствари још једну побједу.
Бранко Короман - Фото: Уступљена фотографија
Бранко КороманФото: Уступљена фотографија

- Очекујемо побједу наших кандидата за начелника Пала и градоначелника Источног Сарајева, Дамјана Шкипине и Љубише Ћосића, као и листе кандидата СНСД-а за одборнике у Скупштини општине Пале. Тиме ће бити потврђене све добре политике које смо спроводили у претходном периоду и створени услови да се оствари нови програм и наша визија будућности - "Пале-престоница Републике Српске", који ће сасвим сигурно отворити нове перспективе и обезбиједити динамичан, озбиљан и квалитетан развој средине у којој живимо и радимо" - поручио је Короман.

Он је позвао активисте, чланство и симпатизере СНСД-а да изнова покажу јединство, организованост и одлучност у намјери да се новом побједом сачува стабилност и обезбиједи наставак блиске сарадње са институцијама Републике Српске, што је и кључна гаранција за реализацију свих развојних планова.

Пале немају времена за губљење и импровизације или отклон од блиске сарадње са Владом Републике Српске и републичким институцијама, јер би нас то зауставило на развојном путу и зато је важно да одлучно и у пуном капацитету изађемо на изборе и својим гласовима обезбиједимо да Пале буду дио побједничког тима општина и градова у Српској, које ће предводити СНСД и наш предсједник Милорад Додик.

- Побједа СНСД-а неће бити тек страначки тријумф, то ће бити побједа наших грађана који разумију укупне политичке околности и важност актуелног тренутка за будућност свих нас у Српској. То ће бити побједа Пала које требају да буду у побједничком тиму општина и градова у којима ће се радити на бази знања и јасних планова, а не на бази импровизације и празног популизма - оцијенио је Короман.

Он је закључио да је сигуран да су грађани Пала препознали да је СНСД најбоља опција која гарантује даљи развој општине и реализацију крупних пројеката, те да су кандидати СНСД-а и свеобухватан програм ове странке, најбоља и фер политичка понуда која грађане не води у неизвјесност, већ у бољи и повољнији друштвени амбијент.

- Зато заједно и одлучно закорачимо у побједу и боље сутра за наше Пале! - поручио је Короман.