latinica  ћирилица
03/10/2024 |  13:56 ⇒ 14:54 | Аутор: РТРС

Вујовић и Дунђер: Грађани одлучују којим путем ће Билећа ићи наредне четири године

Кандидат Српске радикалне странке за начелника општине Билећа Михајло Вујовић поручио је бирачима у свом завршном обраћању да у недјељу одлучују којим путем ће Билећа ићи наредне четири године.
Дражен Дунђер - Фото: РТРС
Дражен ДунђерФото: РТРС

- Први пут је пут слоге и јединства, напретка, просперитета, пут ослањања на сопствене снаге. Други пут је пут подјела, међусобног супротстваљања и бескорисног таворења, пут који нема будућност јер нема своју снагу ни унутрашњу ни вањску. Трећи пут је пут савременог партијског ропства, партијског одлучивања и пртјераног ослањања на помоћ Владе Српсе. Како год да одлучите у недјељу , то ће бити ваш избор и Билећа ће добити баш онакву власт какву заслужује - рекао је Вујовић у својој поруци бирачима.

Носилац листе коалиције Уједињена Српска – Српска радикална странка за Скупштину општине Билећа Дражен Дунђер позвао је бираче да гласају одговорно, јер управо су бирачи одговорни и за стање у локалним заједницама и држави.

- Поручујем бирачима у цијелој Републици Српскеј - ви сте једини кривци за овако лошу ситуацију у Српској. Ви сте они који бирате, и никада нисам чуо "хајде да гласамо за шовјека који ће отворити хиљади или хиљаду и по радних мјеста" , него кажетр "хајде да гласамо да ми се дијете запосли у неку усатнову гдје ће само плату примати - навео је Дунђер.

Билећи су потребни људи који ће развијати Билећу, да се овдје задрже људи, а не да иду да траже посао у Дубровнику или даље, јер никада није лако радити и зарадити било гдје, као код своје куће, рекао је Дражен Дуђер.