latinica  ћирилица
03/10/2024 |  11:09 ⇒ 13:04 | Аутор: РТРС

Грбић: Казните Драшка Станивуковића због неискреног и преварантског понашања

Замјеник предсједника Градског одбора СДС у Бањалуци, др Славко Грбић, оштро је критиковао актуелног градоначелника Драшка Станивуковића због, како наводи, његовог неискреног и преварантског понашања, позивајући грађане да га казне на предстојећим изборима.
Грбић - Станивуковић - Фото: Уступљена фотографија
Грбић - СтанивуковићФото: Уступљена фотографија

- Живот је већи од политике, а оно што није дозвољено у животу, не смије бити дозвољено ни у политици. У свакодневном животу презиремо људе који лажу, варају, гледају само себе и искориштавају друге. С таквима не сједамо на кафу, нити се дружимо. Исто тако, не гласамо за људе који се понашају на тај начин - изјавио је Грбић.

Грбић је затим додао да је "Станивуковић преварио све кључне политичке актере и грађане који су му указали повјерење".

- Драшко Станивуковић је преварио све – СДС, Небојшу Вукановића, Јелену Тривић, људе који су годинама градили ПДП, своје комшије, а на крају и грађане Бањалуке. Нема више кога да превари. Данас вара сам себе, вјерујући у властите лажи и обмане - додао је Грбић.

На крају, Грбић је истакао да је управо он прије четири године с великим ентузијазмом позивао грађане да гласају за Станивуковића, али да је данас увјерен како је неопходно да му Бањалука окрене леђа.

- Прије четири године, с великим ентузијазмом, позивао сам грађане Бањалуке да подрже и гласају за Станивуковића. Данас, с једнаким жаром, молим их да га казне на изборима, јер је својим поступцима казнио не само вас, већ и читав наш град - закључио је Грбић.