latinica  ћирилица
03/10/2024 |  07:37 ⇒ 09:02 | Аутор: РТРС

Стевандић: Наша политика је политика реалности

Читаво вријеме смо заснивали политику која је заснована на реалности, на начину на који може да се помогне обичном човјеку и проблемимам који могу да се ријеше, рекао је Ненад Стевандић предсједник Уједињене Српске.
Ненад Стевандић - Фото: РТРС
Ненад СтевандићФото: РТРС

- Досадашњи ток кампање оцјењујем као сајам лагања. Никад више нисмо видјели да се лаже и прича о стварима које нису засноване на реалности. Други сајам је сајам обећања. Оно што нама недостаје су рјешења и да видимо шта можемо да урадимо конкретно и истинито - рекао је Стевандић.

Између осталог, каже Стевандић, нашли смо начин да се ријеши саобраћај у Бањалуци.

- Превасходно преко моста у Долцу који рјешава 15.000 аутомобила, а онда и другачијом реализацијом транзита. Све мора бити засновано на реланости, значи паркинзи у Бањалуци морају бити и приватни и јавни и да се договори цијена унапријед, да не би били људи пљачкани - истакао је Стевандић.

Најважнија порука гласачима, каже предсједник УС је да се дијеле народ, народ који не притискају људе, не врше мобинг инего гласају слободно.

- УС у томе предњачи. Самослободни људи праве слободну државу и само у таквим државама је могуће помирење и суживот - поручио је Стевандић.