latinica  ћирилица
02/10/2024 |  20:32 | Аутор: РТРС

Расавац: Позив грађанима да изађу на изборе и подрже Душана Гашића

Као грађанин насеља Урије, ако добијем повјерење грађана залагаћу се да се ријеши дугогодишњи спор око локације гробља на Уријама, поручио је Хасан Расавац кандидат А-СДА у име националних мањина за одборника у Скупштини општине Нови Град.
Хасан Расавац - Фото: РТРС
Хасан РасавацФото: РТРС

- Зашто је настао овај проблем? Настао је зато што је ушла овдје и политичка и она друга корупција у облику коверте. Ово се већ дуго води спор. Неко оспорава даљи укоп овдје зато што уноси немир међу грађане. Али ја поручујем грађанима да ћемо то ријешити скупа са будућим ако Бог да начелником Гађшићем. Да ћемо овај проблем ријешити тако да грађани могу мирно да спавају да коначно након 10 година. Јел ова актуелна власт она није имала ни разумијевања ни хтјења ни воље да то питање ријеши. Не требамо дирати ово су људима светиње, оно гдје су људи осјећајни. Не требамо то да људи доживљавају и да та нетрепељивост улази међу људе и да долази до тешких ријечи које нису прикладне - наводи Расавац.

Расавац је и овај пут позвао грађане да 6. октобра изађу на изборе и свој глас дају Душану Гашићу кандидату коалиције Уједињена опозиција за начелника општине Нови Град.