latinica  ћирилица
02/10/2024 |  11:40 ⇒ 13:08 | Аутор: РТРС

Ковачевић: Додик у предизборној кампањи обишао сваки педаљ Српске; На Миличевића смо и заборавили (ВИДЕО)

Било каква реакција начелника општине Теслић и предсједника СДС-а Милана Миличевића је изненађујућа, јер смо потпуно заборавили да тај човјек постоји, каже портпарол СНСД Радован Ковачевић.
Радован Ковачевић - Фото: РТРС
Радован КовачевићФото: РТРС

- Иако је предизборна кампања, за очекивати је да лидери странака буду активни сваки дан. Милорад Додик је итекако активан. Обишао је цијелу Републику, обилази и даље. Нема једног педља, који Милорад Додик у кампањи није обишао. За разлику од Додика, Миличевић је неко кога смо потпуно заборавили. Јутрос ми је требало неко вријеме да се сјетим ко је човјек - каже Ковачевић, коментаришући Миличевићеву изјаву да Српска већ дуго живи на резерви, од данас до сутра, те да је систем вриједности је изокренут.

Очигледно је како каже Ковачевић, да се Миличевић забавио искључиво Теслићем.

- Очигледно је да је наш кандидат (Недељко Керић) из Теслића довољно снажан да је натјерао Миличевића да жртвује комплетан СДС и да се посвети исључиво чувању своје главе и фотеље у Теслићу. То довољно говори о њему као било каквом лидеру и било коме ко би на било који начин могао да ради било шта одговорно у Републици Српској. Ми настављамо да водимо бригу о цијелој Српској и мислим да нити један грађанин у то не сумња. Јер оно што нас занима јесте увијек и искључиво побједа Републике Српске - навео је Ковачевић.