latinica  ћирилица
02/10/2024 |  08:13 | Аутор: СРНА

Панић: Грађани ће одлучивати о свим капиталним инвестицијама

Кандидат ДЕМОС-а за начелника Котор Вароша Немања Панић изјавио је данас да ће грађани, ако буде изабран, изјашњавати на локалним референдумима о свим капиталним инвестицијама и пројектима од значаја за локалну заједницу.
Немања Панић - Фото: СРНА
Немања ПанићФото: СРНА

Панић је навео да грађани пуне буџет Котор Вароша и да морају знати гдје свака марка одлази.

Уколико добије повјерење бирача, Панић је рекао да ће грађани на крају сваког радног дана добити на увид све општинске финансијске трансакције.

- Знаће шта је и колико плаћено, јер је то њихов новац - навео је Панић.

Према његовим ријечима, сваки становник Котор Вароша мора осјетити директну корист од рада општинске администрације, додајући да ДЕМОС има јасну визију како ће се до тога доћи.

Он је истакао да грађани морају да буду свјесни да они бирају власт која ће их у наредне четири године представљати и да од њих зависи каква ће та власт бити.

- ДЕМОС им нудимо модел партнерства, транспарентности и активног учешћа у доношењу свих одлука које се односе на будућност ове општине, инвестиције и развој. Нудимо им поштен и домаћински модел управљања у ком ће њихов став бити пресудан - истакао је Панић.

Он очекује да грађани Котор Вароша на предстојећим локалним изборима подрже одборничку листу кандидата ДЕМОС-а, јер се ради о провјереним и школованим кадровима који желе напредак локалне заједнице.