latinica  ћирилица
17/09/2024 |  22:56 | Аутор: РТРС

Јавор: Реализоваћемо инфраструктурне пројекте у свакој мјесној заједници

Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Слободан Јавор изјавио је на предизборном скупу ове странке у Гомјеници да је сигуран у побједу на предстојећим изборима и да ће СНСД у наредне четири године реализовати инфраструктурне пројекте у свакој мјесној заједници, јер то Приједорчани заслужују.
СНСД Приједор - Фото: СРНА
СНСД ПриједорФото: СРНА

Јавор је истакао да је инфраструктура генерално проблем сваког мјеста и да се СНСД труди да управо слуша глас народа и рјешава оно што они сматрају да је приоритетно.

Он је навео да мјештане Гомјенице највише мучи дугогодишњи проблем канализационе мреже, за шта је обезбијеђено милион КМ, те ће бити расписан тендер кроз десетак дана.

Јавор је најавио да ће у овој мјесној заједници у оквиру школе бити изграђена фискултурна сала, за шта је, уз подршку предсједника Републике Српске Милорада Додика, обезбијеђено 650.000 КМ.

- Прва фаза изградње треба да почне за 10 до 15 дана - рекао је Јавор.

Он је навео и да га веома радује чињеница да су све трибине СНСД-а у било којем мјесту изузетно посјећене.

Кандидат СНСД-а за одборника у Скупштини града Дражена Мршић рекла је да је Приједор препознатљив по томе што сви грађани, без обзира на њихову политичку опредијељеност или вјерску и националну припадност, имају једнаке могућности за лијеп и достојанствен живот.

- То је политика коју води Градски одбор СНСД-а Приједор већ дуги низ година у сарадњи са републичким органима власти - рекла је Мршићева.

Кандидат за одборника Бојана Вученовић истакла је да СНСД води такву политику да је сваки човјек важан, поготово у Приједору.