latinica  ћирилица
17/09/2024 |  19:05 ⇒ 19:09 | Аутор: РТРС

Шобот: Захвалан сам на подршци – радимо заједно за "Борик 2"

Никада више школе и вртићи неће се брисати, без обзира на измјене регулационог плана. Ови објекти су од виталног значаја за наше најмлађе и наша обавеза је да се побринемо да остану приоритет - рекао је кандидат за градоначелника Бањалуке, Никола Шобот, у Борику 2, додајући да је санација дјечијих игралишта код дворане Борик и МФ банке хитно потребна како би дјеца имала сигурно мјесто за игру.
СНСД трибина - Фото: РТРС
СНСД трибинаФото: РТРС

Шобот је истакао важност санације сале у ОШ "Бранко Ћопић", за коју је град одбио издвојити средства, а која је неопходна за бољи стандард образовања.

- Такође, потребно је обезбиједити боље комунално одржавање површина, јер чистоћа и сигурност јавних простора су од изузетног значаја за све грађане - додао је он.

Уступљена фотографија

Шобот је истакао и како вјерује да сви проблеми могу бити ријешени ако се ради са струком и на основу стварних потреба грађана.

Уступљена фотографија

- Захвалан сам на подршци. Највећа анкета за мене није она у којој се броје гласови, већ ова улица, грађани, сваки локал у којем сретнем људе. Кад радимо заједно, то је најбољи резултат - поручио је Шобот.

Уступљена фотографија

На крају, Никола Шобот је поручио да ће радити на рјешавању ових проблема као градоначелник, истичући да је борба за боље услове живота свих грађана кључна.

- Побиједиће Борик, побиједиће Бањалука! - поручено је са трибине.