latinica  ћирилица
17/09/2024 |  12:51 ⇒ 14:24 | Аутор: РТРС

Максимовић: Након избора нећемо стати; Грађани да имају више утицаја на доношење одлука у Бијељини

Програм за бољу Бијељину Покрета Успјешна Српска, резултат је интензивних разговора са грађанима Бијељине, истакао је носилац листе Покрета Успјешна Српска, Златко Максимовић.
ПУС Бијељина - Фото: РТРС
ПУС БијељинаФото: РТРС

Он је додао, да је ова странка једина у Бијељини, која има свој програм.

- Више би вољели да и други имају своје програме, како би се могли упоредити, како би могли видјети ко шта боље нуди за нашу Бијељину. И даље разговарамо са нашим суграђанима, и тако ће бити и у наредном периоду. Људи су нешто најврједније што ми имамо, људи су највеће богатство - каже Максимовић.

Из ове странке поручују да ни након избора неће стати, јер сматрају да грађани треба да имају више утицаја на доношење одлука у Бијељини. Такође, истакли су да је одлазак младих из наше земље, један од горућих проблема.

- Програмом Покрета Успјешна Српска др Златко Максимовић пружамо приједлоге рјешења за највеће проблеме у нашем граду, како би млади могли достојанствено да остану у овом граду, да раде, да живе и да заснивају породице - навела је Милица Дикић, кандидат Покрета Успјешна Српска за одборника у Скупштини града Бијељина.

Грађани заслужују бољу Бијељину, поручили су из Покрета Успјешна Српска.