latinica  ћирилица
13/09/2024 |  19:17 ⇒ 20:37 | Аутор: СРНА

Ђокић: Развој општине Шамац кроз јачање привредних капацитета

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић поручио је данас у Шамцу да ова странка улаже и додатне напоре за развој ове општине, који прије свега види у јачању њених привредних капацитета.
Петар Ђокић - Фото: СРНА
Петар ЂокићФото: СРНА

- Развој привреде у свакој општини и граду Републике Српске најважнији је приоритет који треба да имамо на свим нивоима власти у наредним година. Српска тако ствара предуслове за одрживост и заштиту својих интереса од оних снага који желе да, исцрпљујући је кроз политички процес, задају и ударце економији - рекао је Ђокић за Срну.

Он истиче да Шамац са добром саобраћајном инфраструктуром и одличним географским положајем треба да буде једна од општина која ће бити у прилици да привуче нове инвестиције у привреди.

- Уколико пронађемо начине и више пажње посветимо економским активностима, а можемо много више сами него да нам то чини неко други са стране, на најбољи начин ћемо тако заштити интерес Српске - рекао је Ђокић.

На трибини Општинског одбора СП у Шамцу Ђокић је рекао да подржава кандидата за начелника општине Ђорђа Милићевића /СДС/ и све активности које су усмјерене ка развоју ове посавске општине.

Носилац листе СП Шамац Александар Станковић рекао је Срни да излазе на изборе са 17 кандидата, те да је на листи спој младости и искуства.

Кандидат за начелника општине Шамац из СДС Ђорђе Милићевић захвалио је СП за подршку, те истакао да је то коалиција која сарађује осам година и заједно су створили финансијски стабилну општину, са много инфраструктурног улагања.