latinica  ћирилица
13/09/2024 |  13:26 ⇒ 14:36 | Аутор: РТРС

ПДП Истична Илиџа: Сигурни у побједу

Партија демократског прогреса у Источној Илиџи на предстојеће изборе излази с листом која је једна од најмлађих у Српској. Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић наводи да је сигуран у побједу у овој локалној заједници.
ПДП Источна Илиџа - Фото: РТРС
ПДП Источна ИлиџаФото: РТРС

- Не сумњам да ће ПДП овдје заједно с нашим заједничким кандидатом за начелника општине господином Божовићем, однијети побједу, као кандидат и актуелни и будући начелник општине и наша листа, која је можда једна од најмлађих не само у Илиџи, него и цијелој Српској - наводи Бореновић.

Кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини општине Источна Илиџа Божидар Новаковић поручује да и поред притисака од стране политичких противника изборну трку наставља демократским путем.

- Желим да пошаљем поруку из Источне Илиџе да требамо да се боримо демократским методама за што бољу Источну Илиџу. Да стварамо што бољи амбијент за живот и рад грађана Источне Илиџе - навео је Новаковић.

Новаковић каже да још увијек нема повратну информацију из МУП-а о току истраге која је покренута против лица Н.С, које га је, како каже, физички напало непосредно након почетка изборне кампање.