latinica  ћирилица
30/08/2024 |  11:03 ⇒ 11:03 | Аутор: СРНА

Ухапшено више лица по потрагама судова и полиције

Лице чији су иницијали Џ.Х. ухапшено је на прелазу Каменско јер је утврђено да је МУП Републике Српске расписао потрагу за њим због кривичног дјела искориштавање компјутерске мреже или комуникације другим техничким средствима за извршење кривичних дјела сексуалног злостављања или искориштавања дјетета.
Хапшење - Фото: Уступљена фотографија
ХапшењеФото: Уступљена фотографија

Овај држављанин БиХ је предат службеницима МУП-а Републике Српске, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Припадници Јединице граничне полиције Бијељина ухапсили су лице чији су иницијали А.Б. након што је утврђено да га Основни суд у Зворнику потражује ради издржавања казне затвора.

Овај држављанина БиХ контролисан је на уласку на граничном прелазу Рача и предат службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина.

Припадници ове јединице су лишили слободе и лице иницијала А.Ф. јер је утврђено да га Опшински суд у Травнику потражује због кривичног дјела тешка крађа. Овај држављанин БиХ предат је службеницима Центра судске полиције у Тузланском кантону.

Приликом уласка у БиХ, на прелазу Орашје, лишено је слободе лице иницијала Е.М, јер је утврђено је да Основни суд у Зворнику потражује особу наведених иницијала ради издржавања казне затвора.

Припадници Јединице Граничне полиције Велика Кладуша лишили су слободе лице иницијла Д.Г, након што је установљено да га Основни суд у Приједору потражује због кривичног дјела крађа, док је на прелазу Изачић ухапшено лице С.К. којег потражује Основни суд у Бањалуци због кривичног дјела превара.

На прелазу Хум лишено је слободе лице иницијала Р.М. јер је утврђено да је МУП Зеничко-добојског кантона расписало потрагу за њом због кривичног дјела превара. Ова држављанка БиХ је контролисана на изласку из БиХ и предата службеницима Полицијске станице Завидовићи.

Припадници Јединице граничне полиције Градишка лишили су слободе лице чији су иницијали С.Р. за којим је МУП Зеничко-добојског кантона расписало потрагу због кривичног дјела угрожавање сигурности.