latinica  ћирилица
27/08/2024 |  16:47 ⇒ 16:49 | Аутор: ТАНЈУГ

Јаков Милатовић носилац изборне листе "За бољу Подгорицу"

У Подгорици је данас представљена изборна листа "За бољу Подгорицу - Јаков Милатовић", а шеф државе, који је и носилац листе на предстојећим изборима у Главном граду, поручио је да ће резултати тих избора и побједа његове листе "зауставити политички циркус".
Јаков Милатовић (Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић) -
Јаков Милатовић (Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић)

Милатовић је рекао да је изабрао да не окреће главу пред лошим праксама, било да су на локалном или државном нивоу.

- Бирам да се борим за бољу Црну Гору и Подгорицу. Донио сам одлуку да се укључим у подгоричке изборе и да станем испред људи којима вјерујем - рекао је Милатовић.

Тврди да је власти била намера да му наметну сликавање са амбасадорима, путовања по свијету и потписивања накарадних закона.

- Не разумију да је мени важнија Стара Варош гдје сам рођен, Забјело гдје сам одрастао и Стари аеродром гдје ми и дан данас живе родитељи од Сингапура и Сен Тропеа - рекао је Милатовић.

Милатовић сматра да се иза свега крије страх од његовог укључивања у подгоричке изборе.

- Хајде да се окупимо за нешто, за боље вртиће, ужину у школама, бољи јавни превоз, нормалан живот, мале привреднике и за бољу Подгорицу - рекао је.

Лидер Грађанског покрета Дритан Абазовић казао је да је Милатовић донио храбру одлуку да буде покровитељ ове листе и стави своје име и презиме.

- До сад је свој посао обављао без грешке. Грађани не желе дилетанте који немају никакву државничку нит, они желе одговорну власт. Тренутна власт је много неозбиљна и неодговорна - навео је Абазовић.