latinica  ћирилица
22/08/2024 |  17:53 ⇒ 17:53 | Аутор: СРНА

Шулић: Циљ кампање "Друштвено одговорни" је да амортизује инфлаторни удар на грађане

Министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић изјавио је данас да је пословница "Конзума" у Теслићу, која се прикључила кампањи "Друштвено одговорни", примјер одговорног пословања у Републици Српској.
Посјета Дениса Шулића пословници "Конзума" у Теслићу - Фото: СРНА
Посјета Дениса Шулића пословници "Конзума" у ТеслићуФото: СРНА

Шулић је навео да га радује што је укупно 16 маркета у Српској препознало труд и рад ресорног министарства и прикључило се овој кампањи, али и потреби својих купаца за снижењем цијена производа.

Он је рекао да га је управа информисала да је у теслићком маркету на снижењу 40 артикала, а више од 300 у 16 маркета, те да купци посебну пажњу обраћају на производе снижене у оквиру ове у кампање.

- Из дана у дан број артикала се проширује. На сајту Министарства трговине и туризма могу се видјети производи у свих 16 маркета и рок трајања тих активности - навео је Шулић.

Он је истакао да је циљ кампање да грађани препознају бригу Владе Републике Српске и друштвено-одговорних трговинских ланаца да амортизују инфлаторне ударе.

Генерални секретар Владе Републике Српске Далибор Панић поручио је да Влада Српске реализује кампању "Друштвено одговорни" с циљем да се потрошачима обезбиједи што шири круг производа по што нижој цијени, те да је кампања наишла на одличан одзив код привредне заједнице.

Шулић ће током боравка у Теслићу посјетити Растушку пећину.