latinica  ћирилица
21/08/2024 |  16:18 ⇒ 17:30 | Аутор: РТРС

Аеродром Српске богатији за дјечије игралиште и уређени парк; Захвалност компанији М:тел (ВИДЕО)

Генерални директор компаније М:тел Јелена Триван и вршилац дужности директора Аеродрома Републике Српске Јелена Лекић отвориле су дјечије игралиште и уређени парк на аеродрому Бањалука, у чију изградњу је М:тел уложио 150.000 КМ.
Нови парк на Аеродрому Републике Српске - Фото: РТРС
Нови парк на Аеродрому Републике СрпскеФото: РТРС

Иницијатива за пројекат дошла је од аеродрома Бањалука, јер је аеродромска зграда премала за све већи број путника.

М:тел је спреман да прошири овај простор уколико буде потребно, рекла је Јелена Триван, генерални директор М:тела.

- Овај мултифункционални простор, који је направио М:тел, може да служи дјеци као игралиште, како не би били заробљени у гужви чекајући лет, али и старијима као зона гдје ће моћи да одморе, допуне телефоне и друго - нагласила је Триван.

Лекићева је истакла да компанија М:тел са Аеродромима Републике Српске сарађује дуги низ година и да је овај пројекат дио те сарадње.

- Нама је циљ да боравак овдје учинимо угоднијим, кориснијим и занимљивијим за најмлађе. Овај пројекат изградње парка и игралишта је нешто што ће да употпуни тај утисак - навела је Лекићева.

Овдје саобраћају велике компаније, нарочио у вријеме љетних одмора и било је потребно проширити потенцијални простор гдје могу да бораве путници, а ово је нешто што ће да употпуни тај први утисак наших гостију, рекла је Лекића и изразила захвалност компанији М:тел.