latinica  ћирилица
16/08/2024 |  10:17 ⇒ 10:18 | Аутор: ТАНЈУГ

Ер Србија од 19. септембра поново лети за Ницу

Ер Србија ће 19. септембра поново успоставити директну авио-линију између Београда и Нице, а до тог града у Француској српска национална авио-компанија ће летјети два пута недјељно, четвртком и недјељом.
Ер Србија - Фото: РТРС
Ер СрбијаФото: РТРС

Авио-карте су од данас у продаји, а лет ће трајати око два сата, саопштила је Ер Србија.

Српска национална авио-компанија је директну авио-везу између Београда и Нице први пут, као сезонску линију, увела у јуну 2019. године.

- Поновно увођење Нице у нашу растућу мрежу дестинација путницима омогућава брзу и удобну везу, као и добре конекције из Нице преко Београда до великог броја градова широм свијета - изјавио је Бошко Рупић, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

Ер Србија ће летјети до аеродрома Азурна обала Ница, који је смјештен око шест километара западно од центра града и са кога се може летјети на више од стотину дестинација у преко 40 земаља.

Поновним увођењем Нице у своју мрежу Ер Србија ће путницима омогућити добру повезаност из тог града, преко Београда до Ларнаке, Истанбула, Анкаре, Скопља, Букурешта, Софије, Тиране, Солуна, Атине, Сплита, Тивта, Подгорице, Дубровника, Будимпеште, Сарајева, Беча и других градова, наведено је у саопштењу.