latinica  ћирилица
04/07/2024 |  10:30 ⇒ 11:11 | Аутор: РТРС

Чланови ГрО ПДП-а у Лакташима прешли у СНСД (АУДИО)

Градски одбор Партије демократског прогреса у Лакташима, са већином чланства одлучио је прећи у Савез независних социјалдемократа.


ПДП - Фото: РТРС
ПДПФото: РТРС

Овај потез долази након вишемјесечних спекулација и гласина о незадовољству локалног одбора ПДП-а политиком коју проводи ова странка на републичком нивоу.

Драшко Милинковић, бивши предсједник Градског одбора ПДП-а, сада нови члан СНСД-а рекао је да су се одлучили на овај корак јер сматрају да СНСД једини нуди конкретне и одрживе политике које су у најбољем интересу наших грађана, а што се и види на сваком кораку у Лакташима.

Градоначелник Лакташа Мирослав Бојић је рекао да је ово знак да се политика СНСД-а темељи на резултатима и конкретним дјелима.

- Главни разлог свему јесте политика СНСД-а коју води на локалу и републичком нивоу која је развојна политика. Изузетно су незадовољни политиком ПДП-а коју води на републичком нивоу и свему овоме што се дешава, поготово када су у питању интереси Републике Српске. Оно што морамо истаћи јесте да једноставно у Лакташима се осјети позитивна атмосфера, да идемо путем развоја, да стварамо простор за младе - рекао је Бојић.