latinica  ћирилица
04/07/2024 |  11:27 ⇒ 14:07 | Аутор: СРНА

Потпредсједник бањалучког ДЕМОС-а: Срушили смо Радојичића, подржимо опет Станивуковића

На друштвеним мрежама појавио се снимак на којем потпредсједник Градског одбора ДЕМОС-а Бањалука Ненад Шибаревић на једном окупљању присутнима говори да на предстојећим локалним изборима подрже ПДП-овог кандидата за градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића.
Господска улица, Бањалука - Фото: РТРС
Господска улица, БањалукаФото: РТРС

Шибаревић је у обраћању нагласио да јавно подржава актуелног градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића, а на ту изјаву је добио и аплауз, преноси АТВ.

- Ја вас молим да подржите тог младог човјека, подржали смо га кад смо рушили /кандидата СНСД-а за градоначелника Бањалуке на прошлим локалним изборима/ Игора Радојичића - истакао је Шибаревић.

Он је, између осталог, говорио и о томе гдје ће све радити путеве на подручју Поткозарја, уколико Станивуковић побиједи.

Ненад Шибаревић је у три мандата биран за одборника у Скупштини града Бањалука. Приватни је предузетник и бави се узгојем шарана.

ДЕМОС у Бањалуци је у коалицији коју предводи СНСД.

Предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић раније је рекао да су одређени коалициони партнери на нивоу града саучесници градоначелника Станивуковића у вршењу бројних неправилности у највећем граду Српске.