latinica  ћирилица
01/07/2024 |  13:10 ⇒ 13:10 | Аутор: СРНА

Вулић: Прутина испунила издајнички задатак, остаје вјечно обиљежена као слуга и издајник

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да је Вања Бјелица Прутина испунила мисију коју јој је повјерио тројац налогодаваца - Мајкл Марфи, Кристијан Шмит и Мирко Шаровића.
Сања Вулић - Фото: Уступљена фотографија
Сања ВулићФото: Уступљена фотографија

- Вјежбала је и извјежбала Прутина извлачење киндер јаја из замрзивача и захваљујем се изворима из кругова ЦИК-а на тачним информацијама. Оно што ми остаје непознаница и што никада нећу разумјети јесте како ће Вања Бјелица Прутина, након овог 'подухвата', који највише личи на скечеве из легендарне 'Топ листе надреалиста', прошетати Источним Сарајевом и Републиком Српском!? - истакла је Вулићева.

Она је упитала и да ли ће та особа икада схватити једно - ко ради против свог народа и против своје републике, а за рачун западних ментора остаје поданик, слуга и, оно што је најгоре, издајник и обиљежена до краја живота.

- Врла правница је само у овом свом 'прљавом' подухвату занемарила неколико важних чињеница. Једна од њих је да је у Службеном гласнику БиХ 8/23 објављена Одлука са именима делегата у Дому народа, даље Члан 3. Пословника о раду Дома народа каже да би постао делегат треба одржати сједницу Дома народа и дати свечану изјаву. Тако је ова 'препаметна' правница Прутина 'превидјела' да су мандати додијељени, а свечане изјаве дате, те мимо свих процедура, а по налогу својих ментора по сваку цијену хоће жријебом да 'изабере' делегата и 'угура га' у Дом народа. Не знам гдје, како и који Правни факултет је завршила, али и бруцоши знају да се процедуре морају поштовати, а не кршити и закон и Устав зарад слуганства - нагласила је Вулићева.