latinica  ћирилица
28/06/2024 |  10:40 ⇒ 10:41 | Аутор: РТРС

Добој: Код малољетног лица пронађена опојна дрога

Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1, лишили су слободе једно малољетно лице, због управљања возилом у саобраћају под утицајем опојних дрога. Извршеним тестирањем наведеног лица на присуство опојних дрога у организму утврђено ја да је исто позитивно на опојну дрогу амфетамин и ТХЦ.
Одузета роба - Фото: Уступљена фотографија
Одузета робаФото: Уступљена фотографија

- Наиме, полицијски службеници су 27. јуна 2024. године, око 00.10 часова приликом обављања редовних послова и задатака извршили контролу путничког возила марке, којим је прије стицања права на управљање, управљало наведено малољетно лице - наводи се у саопштењу ПУ Добој.

Том приликм код истог пронашли и одузели дигиталну вагу за прецизно мјерење, три врећице са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогуамфетамин, једну кутију са садржајем зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана, плински пиштољ са припадајућом муницијом, телескопску палицу, два ножа и тзв. „боксер“.

- Наведено малољетно лице је процесуирано у складу са Законом о прекршајима Републике Срспке и одредбама које се односе на поступање са малољетницима у прекршајном поступку - додаје се у саопштењу.