latinica  ћирилица
27/06/2024 |  15:24 | Аутор: ТАНЈУГ

Вучић: Ускоро рад на националном стадиону у три смјене

Предсједник Александар Вучић посјетио је данас градилиште Експа и националног стадиона и најавио да ће ускоро бити организован рад на новом стадиону у три смјене.
Александар Вучић (Фото: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr) -
Александар Вучић (Фото: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr)

- Хвала нашим радницима на огромном труду и марљивом раду. На градилишту EXPO и националног стадиона ври као у кошници. Да бисмо све стигли да завршимо на вријеме, ускоро ће рад на националном стадиону бити у три смјене, а сви грађани ће у живом преносу моћи да прате како наша фудбалска љепотица напредује. Напред, Србијо! - објавио је Вучић на инстаграму.

Он је у видео поруци оцјенио да радници на градилишту вриједно раде и да им је мало лакше данас него претходних дана, када су биле огромне врућине.

- Не можете да пребројите људе и машине. Пресрећан сам и све што сам говорио прије неки дан испунићемо на вријеме. Уз безброј проблема, безброј мука, али уз огроман труд ових радника. Наши вриједни радници, наши инжењери, наши људи, паметни, образовани, али и вриједни, борбени, стварају историју. И успјећемо у свему, остворићемо своје снове. И хоћу да кажем људима да нисам видео овако градилиште у Европи. Да поновим, буквално ври као у кошници и поносан сам на нашу Србију. Живјела Србија - поручио је Вучић.

      View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)