latinica  ћирилица
11/06/2024 |  11:36 ⇒ 13:42 | Аутор: РТРС

ОЈТ Бањалука: У саобраћајној несрећи код Прњавора смртно страдало једно лице

На магистралном путном правцу Бањалука-Прњавор, у мјесту Хрваћани у Прњавору догодила се саобраћајна несрећа у којој је једно лице смртно настрадало.
Окружно јавно тужилаштво Бањалука - Фото: РТРС
Окружно јавно тужилаштво БањалукаФото: РТРС

- У овој саобраћајној незгоди, која се догодила 11. јуна 2024. године учествовали су два путничка аутомобила, којим је управљала О. А,  рођена 1958. године из Бањалуке и Ђ.Н, рођена 1994. године из Лакташа - наводи се у саопштењу Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

У саопштењу се додаје, да је приликом саобраћајне несреће, смртно настрадала О. А, а Ђ. Н. је задобила тјелесне повреде и иста је збринута у УКЦ Српске.

- Увиђај на лицу мјеста незгоде обавила је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Кукобат Дијана, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице Прњавор. Тужилац је наложила да се предузму све потребне истражне радње и мјере као и вјештачења на утврђивању околности саобраћајне незгоде, а биће наложена и обдукција тијела смртно настрадалог лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Српске - додаје се у саопштењу.