latinica  ћирилица
22/05/2024 |  12:10 | Аутор: СРНА

Новаковић Бурсаћ: Мехмедовићеви проблеми са мрачном ратном прошлошћу и способним женама

У намјери да увриједи Жељку Цвијановић, чије су способности, образовање и искуство њему недостижни, Шемсудин Мехмедовић је само показао да спада у ред пропалих политичких пројеката чије се име може повезати једино са мрачним временима којим својим искуством и ставовима припада, истакла је делегат у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ.
Сњежана Новаковић Бурсаћ - Фото: Уступљена фотографија
Сњежана Новаковић БурсаћФото: Уступљена фотографија

Новаковић Бурсаћ је изјавила за Срну да када ликови попут Шемсудина Мехмедовића покушају некога да дискредитују, само још боље освијетле своју биједну личност, зле намјере и нечисту савјест.

- Иако се зачешљао и уредио, није схватио да не постоји шминка која може сакрити мрачну ратну прошлост, злочине које су се дешавали у зони гдје је управо он проводио закон, али ни мизогене и дискриминаторне ставове које овај муџахедински кумашин очито има према људима који раде, према његовом мишљењу, нека мање вриједна занимања попут конобара - истакла је Новаковић Бурсаћ.

Чини се да у поретку ствари које владају у Мехмедовићевој глави, додала је, жена може да се бави само занимањима која подразумијевају послуживање њега и њему сличних.

- На који то поредак личи, нека просуди свако за себе - поручила је Новаковић Бурсаћ поводом изјаве Мехмедовића да је српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић била, како каже, конобарица, док је он проводио законе.