latinica  ћирилица
01/03/2024 |  20:45 ⇒ 21:38 | Аутор: РТРС

Додик: Бећировић у себи носи само мржњу; Прослава 1. марта је фарса (ВИДЕО)

Бошњачки члан Предсједништва Денис Бећировић у себи носи само мржњу, а са мржњом увијек иде лаж. То двоје увијек иде заједно, рекао је предсједник Српске Милорад Додик.
Милорад Додик - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Милорад ДодикФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

На изјаву Бећировића да је Српска изоловна, Додик је рекао да је имао десет пута више састанака од поменутог члана Предсједништва.

- Овдје у Турској и не знају ко је Бећировић док га не представе. Гледам га како се подмеће док прилази Ердоган, само да би се с њим срео. Он ће заједно са осталим члановима Предсједништва да има састанак са Ердоганом, док сам се ја сам већ сусрео с њим - рекао је Додик.

Коментаришући прославу 1. марта у дијелу ФБиХ, Додик је рекао да је тај празник фарса дајући примјер Мостара кроз који је прошао идући са аеродрома гдје су у бошњачком дијелу града на сваком мјесту окачене по двије заставе, док у хрватском дијелу није видио ни једну.

- Тај празник је форсирање пар поједнаца уз асистенцију странаца. 1 март је само асоцијација да је на тај дан убијен српски сват. Ми немамо ништа против да Бошњаци славе тај дан, али да га не намећу Србима. Ни садашња власт, нити је некада опозиција у Српској признала тај празник.