latinica  ћирилица
22/02/2024 |  23:59 ⇒ 23/02/2024 | 12:04 | Аутор: РТРС

Бореновић: Наредних дана ћемо изаћи са именима кандидата

Руководство ПДП ће у наредним данима изаћи у јавност са јасним и јединственим ставом по питању кандидатуре за најважнију функцију у Бањалуци.
ПДП - Фото: РТРС
ПДПФото: РТРС

Написао је ово на друштвеним мрежама лидер ПДП, Бранислав Бореновић након данашње маратонске сједнице Предсједништва странке која је трајала дуже од шест часова.

Бореновић тврди, упркос варницама које су у странци сијевале претходних дана, да је ПДП “чврст, снажан и одлучан у даљој афирмацији својих политика, резултата и будућих побједа“.

- На бази закључка Предсједништва ПДП, руководство странке ће у наредним данима изаћи у јавност са јасним и јединственим ставом по питању кандидатуре за најважнију функцију у Бањалуци након чега очекујемо подршку и осталих политичких субјеката, јер ПДП својом снагом и оствареним резултатима то и заслужује - написао је Бореновић.

Додао је да ће у складу са редовном динамиком, “у данима и седмицама које су пред њима изаћи и са именима кандидата за локалне изборе, за све листе уважавајући партијску структуру, мјесне, општинске, градске одборе и руководство“.