latinica  ћирилица
21/02/2024 |  13:35 ⇒ 20:08 | Аутор: РТРС

Оптужбе у ПДП-у све веће: Црнадак опет прозвао Станивуковића

Сукоб чланова ПДП-а Игора Црнатка, потпредсједника странке и Драшка Станивуковића, предсједника Градског одбора ПДП-а Бањалука не стишава се.
ПДП - Фото: РТРС
ПДПФото: РТРС

Црнадак је на друштвеним мрежама навео да је "синоћ у Залужанима настављена кампања за превођење цијелог ПДП-а у СНСД коалицију."

У овом бањалучком насељу синоћ је одржана сједница Мјесног одбора ПДП-а.

- Ни синоћ није било ни предсједника ПДП, нити било којег од потпредсједника ПДП из Бањалуке. Сви који су били присутни нека погледају овај видео из 2019. и нека ставе прст на чело. Јесу ли ово данас и ово са снимка иста политика - написао је Црнадак.

Он је објавио снимак Станивуковића из периода када је био посланик у Народној скупштини Републике Српске. На поменутом снимку Станивуковић говори о јавним тендерима.

Што се тиче синоћњег скупа у Залужанима, Станивуковић је поручио да је добио једногласну подршку за још један мандат градоначелника Бањалуке.

Трвење у ПДП-у траје већ неко вријеме, када је актуелни градоначелник Бањалуке и предсједник Градског одбора ПДП-а Драшко Станивуковић рекао да има подршку странке и да ће опет бити кандидат, те да га "не брину кокодакања оних који не мисле добро партији", убрзо се огласио потпредсједник ПДП-а, Игор Црнадак, чиме се потврдило да се унутарстраначки рат не смирује.