latinica  ћирилица
01/10/2023 |  15:52 ⇒ 15:53 | Аутор: РТРС

Додик: Очекујем и друге привредне субјекте да се придруже кампањи "Друштвено одговорни"

Задовољан сам што могу констатовати да од понедjељка у Републици Српској почиње кампања која ће обухватити 50 производа који ће грађанима бити доступни уз значајно нижу маржу, рекао је предсједник Републике Српске Милорад Додик.
Милорад Додик - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Милорад ДодикФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- У овом изазовном времену важно је да и допунским активностима олакшамо грађанима терет повећања цијена - истакао је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Истиче да је кампањом "Друштвено одговорни" Министарства трговине и туризма Републике Српске, на челу с ресорним министром Денисом Шулићем, препозната могућност и прилика за друштвено одговорно пословање у Српској као вид помоћи становништву.

- На то сам веома поносан. Захвалан сам свима који су се до сада укључили у ову друштвено одговорну кампању и показали солидарност, те изражавам очекивање да ће се акцији у наредном периоду придружити и други привредни субјекати - изјавио је Додик.

Нагласио је да је спремност да се помогне другима врлина која не смије бити обезвријеђена.

- Стога, друштвени ангажман сваког од 19 произвођача, четири дистрибутера и 22 трговца који су се укључили у ову акцију треба додатно апострофирати - закључио је предсједник Српске.