latinica  ћирилица
24/10/2024 |  08:29 ⇒ 11:11 | Аутор: РТРС

Кајкут: Борац увијек иде на побједу без обзира против кога игра (ВИДЕО)

Борац као клуб увијек иде на побједу без обзира против кога игра, рекао је Саша Кајкут директор Омладинске школе Фудбалског клуба Борца.
Саша Кајкут - Фото: РТРС
Саша КајкутФото: РТРС

Саша Кајкут наводи да екипа Апоела има јако добру организацију, те да је то је клуб са традицијом на Кипру.

- Вечерас ће бити такмичарска утакмица. Они играју озбиљан фудбал и неће бити лако. Ми као Борац идемо са оптимистичним очекивањима како би остварили повољан резултат на Кипру. Вечерас ће бити одлична утакмица у то не сумњам - навео је Кајкут.

Каже да је кипарска екипа јако искусна и екипа која зна да игра европске утакмице.

- Екипа која зна да игра на резултат. Апоел је претходних година играо Лигу шампиона, Лигу Европе. Имају искуства играња у Европи - истиче Кајкут.

Екипа Борца је мотивисана, те како Кајкут каже, нема шта изгубити.

- Ми морамо бити поносни на то све што смо остварили. Ове резултате остварили смо квалитетом. Растемо као луб и као организација, заслужујемо играти овакве утакмице - рекао је Кајкут.

Наводи да Борац има своје адуте, да је показао да има добру екипу и добре играче који се могу супроставити и на првенству БиХ као и на европским утакмицама.

- Кад посматрамо утакмице Борца види се дисциплина, у Европи се грешке не праштају. У протеклих 10 година клуб никада није изгледао боље и чвршће. Циљ је обрадовати Бањалучане и остварити добар резултат - истакао је Кајкут.

Важно је напоменути да ће фудбалери бањалучког Борца вечерас имати подршку 150 навијача који ће бодрити свој клуб до посљедњег минута.

Подсјетимо, фудбалери бањалучког Борца отпутовали су на Кипар на меч другог кола Лиге конференције против Апоела.

Након стартног ремија против Панатинаикоса 1:1 Бањалучани ће покушати да направе још једно изненађење против шампиона Кипра.

Меч у Никозији игра се од 18.45 часова.