latinica  ћирилица
28/09/2024 |  19:25 ⇒ 21:19 | Аутор: СРНА

Гојковић: Подршка Социјалистичке партије Игору Жунићу, циљ четири одборничка мандата

Носилац листе Социјалистичке партије /СП/ за Скупштину града Дервента Славен Гојковић рекао је да ова странка даје чврсту подршку кандидату СНСД-а за градоначелника Игору Жунићу и очекује четири одборничка мандата.
Славен Гојковић (фото: Социјалистичка партија) -
Славен Гојковић (фото: Социјалистичка партија)

Гојковић је истакао да је одборничка листа ове партије спој младости и искуства, те да су равномјерно заступљени кандидати из села и града.

- И на изборима 2020. године имали смо четири одборника, а за понављање таквог изборног резултата имамо тим, визију и јасан циљ шта да радимо како би наши грађани живјели још боље, као што и наш изборни слоган гласи - За бољу Дервенту - рекао је Гојковић Срни.

Он је истакао да се СП залаже за равномјеран развој сеоског и градског подручја рјешавањем инфраструктурних пројеката и модернизацијом путних праваца Дервента-Осиња и Дервента–Календеровци, али и путева кроз сва села.

- Неопходно је наставити са рјешавањем водоснабдијевања преосталих села, а у досадашњој фази социјалисти су увијек таквим пројектима давали подршку, и то грађани добро знају - рекао је Гојковић.