latinica  ћирилица
20/09/2024 |  09:49 ⇒ 09:57 | Аутор: СРНА

Бањалука: Два лица смртно страдала - мушкарца ударио минибус, жену аутобус

Лице из Гламоча П.М. /78/ погинуло је код Приједорске петље у Бањалуци када га је ударио минибус, а у Универзитетском клиничком центру Републике Српске преминула је жена М.Д. /75/ усљед повреда задобијених када ју је ударио аутобус у Бањалуци.
Полиција Републике Српске -
Полиција Републике Српске

Саобраћајна несрећа код Приједорске петље догодила се синоћ око 20.20 часова, а минибусом марке "мерцедес" управљало је лице чији су иницијали П.К. /71/ из Лакташа, саопштено је из бањалучког Окружног јавног тужилаштва.

Увиђај је обавио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Данко Митровић заједно са полицијским службеницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука.

Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере, као и вјештачења како би се утврдиле околности саобраћајне несреће.

Наложена је и обдукција тијела страдалог која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Из УКЦ Срни је речено да је М.Д. преминула јутрос око три часа упркос напорима љекара Ургентног центра да јој спасу живот

Она је страдала као пјешак синоћ око 21.50 часова у Булевару Живојина Мишића у Бањалуци када је ударио аутобус "мерцедес", којим је управљало лице из Бањалуке чији су иницијали Д.Г. /57/.

Увиђај је обавио дежурни окружни јавни тужилац Митровић који је наложио да се предузму потребне истражне радње и мјере, као и вјештачења.