latinica  ћирилица
26/09/2024 |  21:29 ⇒ 22:22 | Аутор: РТРС

"Својим путем" у Градишци: Велико повјерење грађана Радојичићу и његовом тиму

Уколико му бирачи укажу повјерење носилац одборничке листе Независног покрета "Својим путем" Игор Радојичић, за скупштину Градишке, Немања Панић, залагаће се за ревизују подјеле пољопривредног земљишта која је, како каже, урађена неправедно.
НП Својим путем у Градишци - Фото: РТРС
НП Својим путем у ГрадишциФото: РТРС

- Лијевче је наш понос и морамо га развијати и наравно да знамо да постоје велики проблеми. Овдје је то у Лијевчу било изражено око подјеле земље и то су теме којих ћемо се свакако вечерас дотаћи са нашим грађанима и наравно ово све показује да иако постојимо само три мјесеца велико повјерење грађана постоји - поручио је Немања Панић, носилац листе Независног покрета "Својим путем" за скупштину града Градишка.

Предсједник независног покерета "Својим путем" Игор Радојичић очекује добар изборни резултат и стабилан клуб одборника у градској скупштини.

- Овдје у Градишци је једна сјајна екипа на челу са Немањом Панићем и има већ веома добро повјерење грађана и бићемо јако заступљени у одборничким клупама и представљамо снажну алтернативу постојећим властима - нагласио је Радојичић.

Независни покрет "Својим путем" на изборе за скупштину града излази са листом од осам кандидата.