latinica  ћирилица
16/09/2024 |  21:50 ⇒ 21:51 | Аутор: СРНА

Додик: Милан Ђурђевић је најбољи избор за Шамац

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је вечерас да је кандидат ове странке за начелника општине Шамац Милан Ђурђевић најбољи избор за ову локалну заједницу.
СНСД трибина у Шамцу - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
СНСД трибина у ШамцуФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Додик је истакао да је СНСД био са грађанима Шамца када је било најтеже овој општини.

- Санирали смо штету од великих поплава и вратили комплетан друштвени и цивилни живот овдје - рекао је Додик на предизборној трибини СНСД-а.

Он је нагласио да је са садашњом локалном влашћу заустављен развој Шамца.

- Саво Минић и други високо котирани људи у СНСД-у свакодневно се боре за Шамац - рекао је Додик.

Он је додао да зна да у Шамцу има младих који желе да остану овдје и да је због њих дошао да каже да им припада будућност.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Милан Ђурђевић рекао је новинарима да Шамац више не може да чека и да мора много боље, више и поштеније.

- Окупио сам нови тим младих, школованих људи који имају енергију и жељу да остану овдје да раде. Шамац ће се покренути и може да крене да ради озбиљне пројекте - рекао је Ђурђевић.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину општине Саво Минић рекао је новинарима да осам година Шамац тапка у мјесту.

- Добићемо новог младог начелника којег подржавају сви коалициони партнери и Бошњаци и Хрвати који живе у Шамцу, а који су се одвојили од политичког Сарајева. Они су препознали у Ђурђевићу свог правог представника и то нам гарантује побједу - рекао је Минић.