latinica  ћирилица
14/09/2024 |  16:14 | Аутор: РТРС

Ристић: Спорт није луксуз, већ право и обавеза сваке заједнице

Носилац кандидатске листе Републичке странке Српске за одборнике у Скупштини града Бијељина Славенко Ристић поручио је данас да спорт није луксуз, већ право и обавеза за сваку заједницу.
РСС - Фото: Уступљена фотографија
РССФото: Уступљена фотографија

- Моје активности подршке спортистима и спортским клубовима у Бијељини, Семберији и широм Републике Српске, никада нису биле везане за политику него су израз мојих увјерења. Желим да средина у којој живимо буде другачија и боља, а култура и спорт да нађу своје заслужено мјесто. Промовишимо праве вриједности. То је изузетно значајно ако желимо да имамо здравију дјецу и бољу будућност - рекао је Ристић у Трњацима, гдје је, заједно са кандидатом Републичке странке Српске за градоначелника Бијељине Милетом Пејчићем и кандидатима ове странке за одборнике, присуствовао отварању традиционалног турнира за ветеране у малом фудбалу.

Пејчић је рекао да стадион и спортски комплекс за мали фудбал у Трњацима представља прави примјер који треба слиједити како би се испунила визија Бијељине као урбаног центра богате и развијене Семберије, саопштено је из РСС.

- Бијељина треба да буде центар, не само привреде него и врхунских спортских и културних догађаја. Улагање у спорт је улагање у будућност једног друштва и заједнице. Као кандидат за градоначелника учинићу све да спорт добије заслужено мјесто у нашем граду - поручио је Пејчић.