latinica  ћирилица
14/09/2024 |  15:41 ⇒ 15:58 | Аутор: РТРС

Вукановић сигуран у прелазак цензуса у Мркоњић Граду

Носилац Листе за праву и ред за Скупштину општине Мркоњић Град Сузана Рајковић истакла је на скупу ове странке на Тргу краља Петра Првог Карађорђевића да ће се, уколико буде изабрана, залагати за трнспарентан рад у Скупштини.
Мркоњић Град - Листа за правду и ред - Фото: РТРС
Мркоњић Град - Листа за правду и редФото: РТРС

Приоритет ће бити деполитизација у друштву, јер се, каже, политика увукла у све сфере друштва.

- Осим тога, борићемо се за против страначког запошљавања. Глави акценат ће бити у борби против намјештених конкурса и тендера и осталих аномалија овог друштва - истакла је Рајковићева.

Предсједник странке Небојша Вукановић увјерен је да ће ова странака у наредном сазиву Скупштине Мркоњић Граду прећи цензус и имати своје одборнике. На листи се налазе три кандидата.

- Поносан сам на екипу која се окупила у Мркоњић Граду и овој регији. Политичкој сцени управо су потребни овакви млади, образовани људи, попут Сузе, попут нашег Дража, Богдана који су повјереници и носиоци листа у Шипову, Мркоњићу и Рибнику. Данас смо обишли ову регију и разговрали смо с грађанима. Синоћ смо имали успјешне трибине, полако се ширимо и први пут излазимо на локалне изборе у овој регији. Надмо се да ћемо у свим овим општинама прећи цензус - рекао је Вукановић.

Предизборна дружења, осим у Мркоњић Граду, Листа за правду и ред имала је у Рибнику и Шипову.